Buitenschilderwerk

Wij zijn er voor al uw 
buitenschilderwerkzaamheden!

Natuurelementen kunnen hun tol eisen en het buitenschilderwerk van uw woning of bedrijf aantasten.

Wij helpen u met het herstellen van eventuele schade of met het voorkomen  daarvan. 

Ons buitenschilderwerk voeren wij met hoge nauwkeurigheid uit.

schildersbedrijfbenzz buiten

Goed buitenschilderwerk zorgt voor de perfecte uitstraling!

Een nieuwe verflaag zal uw huis of kantoor weer een moderne look geven. Een goed uitgevoerde schilderbeurt zal ook helpen om de waarde van uw woning te verhogen en de aantrekkingskracht ervan te verbeteren. Wij kijken graag samen met u naar hoe we uw wensen het best kunnen realiseren en welke materialen daarvoor het meest geschikt zijn.

Onderhoud voorkomt onnodig buitenschilderwerk

De buitenkant van uw woning of bedrijfspand moet veel verdragen. Verschillende weersomstandigheden, dieren en schimmel spelen daarbij een belangrijke rol. Wij informeren u graag over punten waarop u dient te letten. Uiteraard kunnen we ook reguliere onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren. Wij nemen zowel grote als kleine opdrachten aan, van zowel particuliere als zakelijke klanten.

Benieuwd wat wij voor kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u!

schilder-8

Gespecialiseerd in buitenschilderwerk

Geen enkele taak is te groot of te klein voor onze schilders. We zetten ons in om onze klanten te voorzien van 100% klanttevredenheid met de laagste prijs garantie!

Eerlijk, accuraat, professioneel en betrouwbaar, daar staan wij voor!

Vraag nu vrijblijvend advies aan!

Werkwijze buitenschilderwerk

1. Schoonmaken

We zullen eerst alle oppervlakken goed schoonmaken. Hiermee voorkomen we dat tijdens het schilderen er vuil op het verf zal komen of dat het verf niet overal goed aan het oppervlak zal hechten.

2. Herstellen

Tijdens het schoonmaken zullen we goed kijken naar eventuele beschadigingen. Als we beschadigingen vinden zullen we deze aan u rapporten en met uw toestemming deze beschadigingen herstellen.

3. Schilderen

Naar aanleiding van de eerder opgemaakte offerte, zullen we de benodidge materialen verzorgen en de werkzaamheden professioneel en binnen afgesproken tijd opleveren.

4. Nazorg

Om u van de beste service te voorzien zullen we alle buitenschilderwerk nalopen. Bovendien voeren we ook opruimwerkzaamheden uit zodat we de opdracht netjes en schoon opleveren.

Voor

Na

Vraag vrijblijvend een gesprek aan!

Omdat schilderwerkzaamheden erg uiteenlopen en kunnen variëren van het renoveren van woningen/kantoren tot het onderhouden hiervan, raden wij altijd aan om vooraf een vrijblijvend gesprek hierover te houden. Naast het uitvoeren van de werkzaamheden zelf, kunnen wij u ook namelijk deskundig advies geven.