Renovaties

Renovaties nodig? Wij zijn er voor al uw renovatiewerkzaamheden, zowel binnen als buiten.

Door de brede kennis en ervaring van onze vakschilders kunnen wij alle renovaties tijdig opleveren, in een hoge kwaliteit.

Vraag direct een offerte aan, u ontvangt deze  binnen 24 uur.

Heeft u een schriftelijke offerte van een concurrent die een lagere prijs biedt voor vergelijkbare diensten? Laat het ons weten. We zullen ons best doen om  onze prijs aan te passen om u te helpen geld te besparen.

schildersbedrijfbenzz buitenschilder

Renoveren van uw huis

Renovatie is een proces. Het gaat meestal om het opknappen van het interieur en de buitenkant van het huis, evenals het maken van noodzakelijke reparaties.

Het doel van renovatie is meestal:

Hoe voeren wij renovaties uit?

Bij het uitvoeren van renovaties is het van belang om eerst de huidige staat van het schilderwerk in kaart te krijgen. Afhankelijk van de materialen (hout, steen, metaal) kunnen daarom verschillende inspectiemethoden noodzakelijk zijn. Uiteraard is het in ieders belang om tot in detail in kaart te brengen in welke staat het huidige schilderwerk verkeert. Daarbij letten we op hechtingen, houtrot, vocht en roest. Na onze uitgebreide inspectie maken wij een renovatieplan op en voeren we dat vervolgens uit.

Wilt u hier meer over weten?
Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u hier graag meer over!

schilder-7

Gespecialiseerd in renovaties

Schildersbedrijf Benzz is gespecialiseerd in het renoveren van schilderwerk. Onze vakmannen weten wat ze doen en hebben uitgebreide ervaring en vakkennis. Geen enkele taak is dan ook te groot of te klein voor onze renovatie experts. Ze zetten zich vol in om onze klanten te voorzien van een uitstekend resultaat en100% klanttevredenheid. En dat met de laagste prijs garantie! 

Wij werken hard om uw schilder- en renovatiewerk optimaal op te leveren. Eerlijk, accuraat, professioneel en betrouwbaardaar staan wij voor!

Welke soorten renovaties voeren wij uit?

Houtrot

Houtrot is een vorm van bederf, veroorzaakt door schimmels. Het kan structurele schade veroorzaken aan gebouwen en hout onveilig maken voor gebruik. Schildersbedrijf Benzz helpt u met het verwijderen van het aangetaste hout, behandeling met fungiciden en vervangen van het aangetaste hout.

Het is niet aan te raden schilderwerk aan te brengen op houtrot, omdat het probleem daarmee niet wordt opgelost en de rot zich verder zal verspreiden. Bovendien is er grote kans dat het verfwerk dan zal mislukken. Heeft u houtrot? Laat ons het voor u oplossen, zodat u zeker weet dat het werk goed wordt gedaan en het probleem definitief wordt verholpen!

Verrot hout en verf bladdert er af? Neem contact met ons op!
Wij repareren de houtrot en geven uw huis een frisse, nieuwe verfbeurt. Schildersbedrijf Benzz is een expert in het repareren van houtrot!

Hoe lang gaat nieuw schilderwerk mee na renovatie?

Hoe lang nieuw schilderwerk mee gaat na renovatie, hangt af van veel factoren. Over het algemeen kunt u verwachten dat een goede verfbeurt na renovatie drie jaar meegaat, maar huisdieren en kinderen kunnen bijvoorbeeld uw muren beschadigen, waardoor de verf minder lang mee gaat.

Verder is het ook van belang om er rekening mee te houden of u zelf het schilderwerk heeft uitgevoerd of dat u het door een professioneel schilderbedrijf zoals wij heeft laten uitvoeren.

Wij zorgen voor de beste renovaties, de hoogste kwaliteit verf, brengen het juiste aantal lagen aan en zorgen voor de juiste voorbereidingen voordat we daadwerkelijk beginnen met schilderen. Zo garanderen wij dat het schilderwerk langer mee zal gaan dan wanneer u het zelf zou uitvoeren.

Voor

Na

Vraag vrijblijvend een gesprek aan!

Heeft u bijzondere wensen rondom uw renovaties en schilderwerk of wilt u graag vooraf even overleggen over de mogelijkheden? Laat het ons weten.

Renovatiewerkzaamheden lopen erg uiteen en kunnen variëren van het renoveren van woningen of kantoren tot het onderhouden hiervan. Natuurlijk willen wij graag het beste resultaat leveren en aan al uw wensen voldoen. Wij raden u daarom altijd aan om hierover vooraf een vrijblijvend gesprek aan te vragen. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Naast het uitvoeren van de werkzaamheden zelf, geven wij u namelijk graag deskundig advies.

Ergens anders een betere prijs?

Heeft u een schriftelijke offerte van een concurrent die een lagere prijs biedt voor vergelijkbare diensten? Laat het ons weten. We zullen ons uiterste best doen om  onze prijs aan te passen om u te helpen geld te besparen.

schildersbedrijfbenzz personeel

Wij helpen u graag verder!

Op werkdagen te bereiken van: 7:00 tot 18:00 uur