Tarieven Schilderwerk

Wij begrijpen dat kosten een belangrijke rol spelen in uw besluitvorming. Daarom bieden we transparante en concurrerende tarieven voor topkwaliteit schilderwerk, zonder verborgen kosten.

Hieronder vindt u een overzicht van onze gemiddelde kosten, inclusief de beste verf en garantie op ons werk. Alle genoemde prijzen zijn inclusief voorbereiding (ontvetten, afplakken, afdekken) schuren, kitten, gronden en aflakken.

 

 

 

Ergens anders een betere prijs?

Voor een exacte offerte bieden wij een gratis inspectie aan van het te schilderen werk, binnen een straal van 30 km rond Purmerend. Blijkt na onze offerte dat u een schriftelijke offerte kunt tonen van een concurrent die een lagere prijs biedt voor vergelijkbare diensten (zelfde werkwijze, vergelijkbaar materiaal)? 

Laat het ons weten. In dat geval geven we   10% korting op de getoonde offerte om u te helpen geld te besparen.

 

 

 

Mooie Klus in Loosdrecht afgemaakt

Winter schilderwerk

Bij ons geniet u van speciale winterschilder tarieven, waarmee u kunt profiteren van aanzienlijke kortingen en prijzen die beduidend lager liggen dan tijdens de rest van het jaar.
De winter is traditioneel een rustigere periode voor schilders, omdat mensen de voorkeur geven aan binnenshuis verblijven en het buitenschilderwerk wordt uitgesteld tot het voorjaar. Daarom bieden wij deze speciale tarieven aan om ervoor te zorgen dat uw schilderwerk toch tijdig en professioneel wordt uitgevoerd, zonder dat u overmatig hoeft te betalen. 

Wilt u meer informatie over onze winterschilder tarieven en de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

 

Kosten kozijnen schilderen

Kozijnen schilderen is een essentieel onderdeel van het onderhoud van uw woning is, en het is uiteraard belangrijk om te weten wat u qua kosten kunt verwachten.
De kosten voor kozijnen schilderen kunnen echter variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld het materiaal van de kozijnen, de omvang van het project, de staat van de kozijnen en de staat van de huidige verflaag. Daarom kunnen wij hier alleen een vanaf prijs per vierkante meter noemen. Wilt u de exacte prijs weten, dan is het slim om gratis één van onze professionele schilders langs te laten komen om uw kozijnen te inspecteren. Vervolgens ontvangt u van ons een nauwkeurige offerte op basis van uw specifieke situatie. Daarbij kunt u rekenen op transparante, vooraf vastgestelde prijzen. Zo weet u direct waar u aan toe bent en heeft u geen zorgen over eventuele kosten achteraf.

schilder-7

Kosten van boeidelen vervangen

Boeidelen zijn de horizontale panelen die de overgang vormen tussen de gevel en het dak van uw huis. Als deze beschadigd of verouderd zijn, kan het nodig zijn om ze te vervangen.
De kosten voor het vervangen van boeidelen variëren, afhankelijk van het materiaal dat u kiest, de omvang van het project en de arbeidskosten. Populaire materialen voor boeidelen zijn onder andere hout, Multiplex Okoumé, Trespa en Red Cedar. Wij willen graag opmerken dat het van belang is om te investeren in hoogwaardige materialen, omdat boeidelen een belangrijke rol spelen bij het beschermen van uw huis tegen weersinvloeden. Wilt u graag de exacte kosten weten van het vervangen van de boeidelen van uw woning, dan is het raadzaam ons gratis langs te laten komen om het project te bekijken. Daarna stellen wij een exacte offerte voor u op met een vaste, scherpe prijs.

Plafond schilderen kosten

Het schilderen van een plafond kan een geweldige manier zijn om een frisse uitstraling aan een kamer te geven.
De kosten voor het schilderen van een plafond worden meestal berekend op basis van de grootte van het oppervlak dat moet worden geschilderd, de staat van het plafond en de gewenste afwerking. Daarnaast kunnen eventuele voorbereidende werkzaamheden, zoals het herstellen van scheuren en de ondergrond van uw plafond (spachtelputz of gestuct) ook van invloed zijn op de kosten voor het schilderen van uw plafond. Wilt u de exacte kosten weten? Dan is het verstandig om een afspraak te maken voor een bezichtiging van het betreffende project. Deze afspraak is gratis en verzekert u van een vaste prijs voor uw specifieke project. U kunt rekenen op een scherpe aanbieding en een professioneel eindresultaat.

schilderwerk Purmerend
schildersbedrijfbenzz buiten

Deuren schilderen kosten

Het schilderen van deuren kan een handige manier zijn om uw interieur of exterieur een nieuwe uitstraling te geven.
De kosten voor het schilderen van deuren variëren. Die zijn uiteraard afhankelijk van het aantal deuren dat u wilt laten schilderen, maar ook van het type verf dat wordt gebruikt en of er eventuele voorbereidende werkzaamheden nodig zijn, zoals schuren en grondverf aanbrengen. Wilt u een goed eindresultaat dat lang mooi blijft, dan is het belangrijk om te investeren in duurzame verf. Uw deuren zijn nu eenmaal vaak onderhevig aan slijtage en worden met regelmaat blootgesteld aan de elementen. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het laten schilderen van uw deuren, maak dan een afspraak voor een bezichtiging. Daarna zenden wij u direct een scherpe offerte met een vaste prijs. Wel zo transparant!

Opmerkingen bij prijsbepaling

Voor een precieze offerte bieden wij een gratis inspectie aan binnen een straal van 30 km van Purmerend. Met grotere projecten profiteert u van extra scherpe prijzen. Wij hanteren transparante, vooraf vastgestelde prijzen, dus geen verrassingen achteraf. 

Let op: onze prijzen zijn exclusief voorafgaande reparatie of wandafwerking. Wij zetten in op kwaliteit en duurzaamheid door uitsluitend gebruik te maken van topmerken zoals Veveo en Wijzonol, die langdurige resultaten en optimale bescherming bieden met schrobklasse 1 en afneembare opties.

Vraag direct een offerte aan!

Kies voor zekerheid, kies voor Schildersbedrijf Benzz.
Met onze snelle offerteservice zorgen we voor duidelijke communicatie vanaf dag één.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een transparante prijsopgave, zonder verborgen kosten.

schildersbedrijfbenzz personeel

Wij helpen u graag verder!

Op werkdagen te bereiken van: 7:00 tot 18:00 uur