Winter schilderwerk

Zoekt u een 
schildersbedrijf voor winter schilderwerk?

Schildersbedrijf Benzz zorgt er graag voor dat uw woning er weer als nieuw uitziet met een professioneel likje verf.

Wij zijn ieder jaar met ons winterschilderwerk actief in de maanden november tot en met maart. In deze periode kunnen wij onze diensten tegen scherpere tarieven aanbieden dan de prijzen die wij normaal gesproken hanteren. Heeft u interesse in een winter schilder en wilt u graag weten tegen welk voordelig tarief wij uw woning of een deel daarvan kunnen schilderen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte en geef duidelijk aan wat uw wensen zijn

Vandaag af

Binnen schilderwerk in de winter

Heeft u binnen schilderwerk dat uitgevoerd dient te worden en wilt u het graag voordelig laten doen door een professioneel schildersbedrijf? Wij helpen u graag met onderstaand schilderwerk:

Wat is een winterschilder

Een winterschilder is een gewone schilder, die in de winter opdrachten uitvoert tegen een lager tarief. Natuurlijk is de kwaliteit van de geschilderde muren, deuren, plafonds of andere onderdelen van uw woning exact hetzelfde als wanneer u het in de zomer zou laten schilderen. Het voordeel is echter dat het een stuk voordeliger is. Wij hanteren een lager uurtarief per vierkante meter in de winter. Daardoor ontvangt u een flinke korting op onze normale prijzen. Met deze prijzen is het altijd voordeliger om uw woning in de winterperiode te laten schilderen. Heeft u een grote oppervlakte die u wilt laten schilderen, dan rekenen wij een voordelige prijs per vierkante meter. Heeft u kleiner schilderwerk voor ons, dan betaalt u een voordelig tarief per uur. Onze prijzen zijn altijd inclusief de verf, het materiaal dat wij gebruiken en inclusief BTW. U betaalt geen voorrijkosten en indien wij gebruik maken van extra materiaal geven wij dit duidelijk aan in onze offerte.

Waarom kiezen voor winterschilder

Het voordeel van het laten uitvoeren van winter schilderwerk is uiteraard dat het tegen een veel aantrekkelijker tarief kan dan in de zomer. Dat kan flink voordelig uitpakken, en daarom adviseren wij u om in ieder geval een offerte te laten opmaken zodat u een gedegen keuze kunt maken. Een ander voordeel van de winter schilder is dat deze over het algemeen geen wachttijd heeft. Veel mensen laten hun woning in de zomer schilderen. Vaak is dat omdat ze niet in de kou willen zitten tijdens het ventileren van hun woning. Een andere reden is dat ze helemaal niet weten dat een schilder ook prima kan schilderen in de winter. Indien nodig kan een winterschilder namelijk gebruik maken van een speciale verf, die bestand is tegen lagere temperaturen.

Kies voor de winterschilder van Schildersbedrijf Benzz

Wilt u een goede deal voor uw winter schilderwerk en een uitstekende kwaliteit?  Kies dan voor de winterschilder van Schildersbedrijf Benzz. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ziet direct hoeveel u bespaart. Wij leveren altijd kwaliteit en kunnen vaak direct starten.