Over ons

Schilderwerkzaamheden nodig?

Schildersbedrijf Benzz is er voor al uw schilderwerkzaamheden voor binnen en buiten.

Heeft u schilderwerk dat uitgevoerd dient te worden door een professionele vakschilder? Wij voeren schilderopdrachten uit voor zowel particuliere als zakelijke klanten en helpen u graag.

Onze gemotiveerde vakmannen luisteren goed naar uw wensen en leveren altijd kwaliteit. Ze hebben jarenlange ervaring en een hoge vakkennis, zodat u altijd kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit schilderwerk.

Schilderwerkzaamheden in Purmerend en omgeving

Ons schildersbedrijf is gevestigd in Purmerend. Wij bieden onze schilderwerkzaamheden echter ook aan in omliggende regio’s zoals Amsterdam, Haarlem en Amstelveen en zelfs in Utrecht, Zuid-Holland en Flevoland. Waar uw bedrijf of woning ook staat, wij zijn u graag van dienst.

Ons schildersbedrijf is ontstaan uit een passie voor het schildersvak en we hebben een duidelijke bedrijfsfilosofie: we leveren altijd kwaliteit en vakwerk voor een eerlijke prijs. Daarbij hanteren we een duurzame aanpak, met oog voor het milieu. Door onze kennis en vele jaren ervaring weten wij uw wensen direct om te zetten van een uitstekende offerte naar een afgeronde schilderopdracht van hoogwaardige kwaliteit.

- Ahmed Benzzine

Uw voordelen op een rij:

Vraag vrijblijvend een gesprek aan!

Schilderwerkzaamheden lopen erg uiteen en kunnen variëren van het renoveren van woningen of kantoren tot het onderhouden hiervan. Wij raden u daarom altijd aan om hierover vooraf een vrijblijvend gesprek aan te vragen. Naast het uitvoeren van de werkzaamheden zelf, geven wij u namelijk graag deskundig advies.

schildersbedrijfbenzz personeel

Wij helpen u graag verder!

Op werkdagen te bereiken van: 7:00 tot 18:00 uur